ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-22

Δηλώσεις μαθημάτων από 11 Οκτωβρίου έως 18 Οκτωβρίου 2021

Κατά  το ανωτέρω χρονικό διάστημα υποχρεούστε να κάνετε δήλωση μαθημάτων μέσω ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. https://www.uth.gr/spoydes/praktikes-plirofories/ilektroniki- grammateia

Μέσω της εφαρμογής unistudent οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δηλώσεις μαθημάτων, να δουν τις βαθμολογίες τους, να αιτηθούν πιστοποιητικά.

Για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Γραμματείας, θα πρέπει να χρησιμοποιήστε VPN (Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο).

Οδηγίες για την εγκατάσταση και τη ρύθμιση του VPN σε υπολογιστή ή άλλη συσκευή θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Μηχανοργάνωσης.

Δηλώνετε  μόνο  τα μαθήματα  του  εξαμήνου  σας  ΚΑΙ  όσα  οφείλετε  από προηγούμενα χειμερινά εξάμηνα   (ΔΕΝ δηλώνετε μαθήματα εαρινού ή μεγαλύτερου εξαμήνου).

Σύμφωνα με τον κανονισμό προπτυχιακών σπουδών οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν σε δήλωση μαθημάτων στην αρχή κάθε εξαμήνου. Φοιτητές που ΔΕΝ έχουν καταθέσει δήλωση μαθημάτων, εντός της ορισμένης προθεσμίας, κατά τα οριζόμενα από τις σχετικές διατάξεις, θεωρείται ότι δεν παρακολουθούν το μάθημα και  ΔΕΝ επιτρέπεται να εξεταστούν. Σε περίπτωση στην οποία από παραδρομή εξεταστούν, ΔΕΝ βαθμολογούνται.