ERASMUS LLP/Programs – Διμερής συμφωνία μετακίνησης προσωπικού, φοιτητών και αποφοίτων, μεταξύ της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Zagreb της Κροατίας και του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα (2013-2014 και 2014-2020).

Το Εργαστήριο Φυσιολογίας του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS LLP/Programs – Μετακίνηση προσωπικού για διδασκαλία, φιλοξένησε δύο (2) Καθηγητές (Associate Professor Juraj Grizelj και Assistant Professor Sylvijo Vince) από την Κλινική Μαιευτικής και Αναπαραγωγής του Τμήματος Κτηνιατρικής του Zagreb της Κροατίας από την 26η έως και την 30η Μαΐου του 2014. Οι διαλέξεις και οι εργαστηριακές ασκήσεις (20 ώρες/άτομο, σε προ-πτυχιακούς φοιτητές) αφορούσαν θέματα Φυσιολογίας της αναπαραγωγής των μικρών μηρυκαστικών, του αλόγου και του σκύλου.

Στις φωτογραφίες του Μεγάλου Αμφιθεάτρου φαίνεται στην έδρα ο Associate Professor Juraj Grizelj και στη 2η καθήμενος ο Assistant Professor Sylvijo Vince.Πραγματοποιήθηκε θεωρητική διδασκαλία σε θέματα Φυσιολογίας της αναπαραγωγής των μικρών μηρυκαστικών, του αλόγου και του σκύλου, σε προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Κτηνιατρικής.

Στη φωτογραφία της εκπαίδευσης των φοιτητών του 2ου έτους (4ο εξάμηνο) στα πλαίσια του μαθήματος Φυσιολογία ΙΙ (ΠΠΣ) την Τετάρτη 28/05/2020, απεικονίζεται ο Assistant Professor Sylvijo Vince.

Πατήστε σε κάποια από τις ακόλουθες φωτογραφίες για να περιηγηθείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ της εκδήλωσης.